ניר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/07/2001 | 14:34 | מאת: נועה

הי, קיבלתי את ההודעה שלך. אני מקווה שהיה לך יום טוב. בקשר למחשב שלי - זה ממש בעיה, אמרו לי שהוא אבוד, ואני צריכה פשוט להביא את המחשב שלי מהדירה, כי הוא הרבה יותר חדש ואפשר להתקין בו אינטרנט נורמלי, אבל הבעיה היא כמובן שאני לא מסוגלת להגיע לדירה כדי לארוז את הדברים שלי ולהעביר אותם אל אמא שלי... אז בינתיים כנראה שאני בדר"כ לא אצליח להיות כאן בלילה, אלא רק אולי בערב- אם אני אקפוץ לאינטרנט של אחותי. אבל אני מתה שתכתוב לי מה קורה איתך, איך בעבודה החדשה וכו'. בי, נועה.

23/07/2001 | 21:55 | מאת: ניר

נועה היי אני באמת רוצה לספר לך מה קורה, וגם להשמיע לך מה דעתי בעיניין העבודה שלך. רק שעבר עליי יום לא הכי טוב,וכל מה שאני רוצה כרגע זאת מקלחת קרה ,ולנוח.זה מדהים אותי לראות את השעה ששלחת לי את ההודעה משום שדקה לפני יצאתי מהפורום מאוכזב כשלא ראיתי כל תגובה ממך להודעה שהשארתי לך לילה לפני. בבקשה תהיי אמיצה ותלכי לקחת את המחשב מהדירה.אם הייתי גר באזור הייתי עושה זאת למענך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית