לרחלי המקסימה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/07/2001 | 12:37 | מאת: נטעלי

היייייייי אוהבת אותך זה מה שחשוב קודם שארשום, אני נורא שמחה שאת כבר אחריי כול זה , בקשר לטיפול אין לי אפשרות וגם זמן אין אני עוד חודשיים מתגייסת. כן רחלי הבעייה שלי בעיקר בכך שיש אנשים ואין לי מה להגיב, ועוד דבר למשל תהיה משהיא לבד אני ירצה לדבר איתה אבל אני לא ילך כי לא היה לי על מה לדבר ואני ירגיש רע ומוזר. ואז ברגע כזה יש לי התנהגות משונה שאני משדרת להם לכו מימני למשל באותו רגע לא מסתכלת אלייהם מתעסקת רק בעצמי וההגדרה שקשה לי לרשום אני פשוט משדרת להם מפוחדת וחסרת בטחון, כן הבעייה שלי היא זו שאין לי נושאים לדבר כלל ולפתח שיחה וזה מפריע לי מאוד אני פשוט מתחבא במצבים כאלה ומנסה להסתתר מהם ואז מה שקורה אני חוץ מהמעגל שכולם ומרגישה דחוייה אחרי זה ולא רצוייה יש לי בעייה קשה, אין לי כלל פתרון לכך אוהבת מחכה לתשובה בייייי

23/07/2001 | 13:36 | מאת: רחלי

נטעלי, מצטערת, חייבת לדחות את התשובה לשעה טובה יותר. קצת קשה לי עכשיו. מבטיחה לענות. רחלי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית