לטלי פרידמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/07/2001 | 06:25 | מאת: noname

יש לך אי מייל ממני והודעות דחופות באיי סי קיו

23/07/2001 | 13:36 | מאת: טלי וינברגר

אנג'ל וכולם, בזמן האחרון עולה הנושא של "הודעות דחופות" בפורומים השונים, וגם כאן. אני רוצה להדגיש שוב את העובדה שמדובר בפורום ו י ר ט ו א ל י שאינו מחליף את תחומי הרפואה האמיתית. בשביל זה קיימים המטפלים האמיתיים. במידה ומישהו זקוק לעזרה דחופה, עליו לגשת מיידית לרופא/מטפל המתאים, ולא לפנות לפורום. בברכה, טלי פרידמן

23/07/2001 | 15:41 | מאת: Jacki

אני מסכימה עם טלי...

23/07/2001 | 16:54 | מאת: לי

טלי שלום. סליחה שגם אני מתערבת אבל יש לי הרגשה שאת היא זו שנתת להם את האופציות לפנות אלייך מתי שאת רוצה, ולפעמים גם אין הרבה ברירות למי שנמצא במצוקה(סליחה אם הרושם שלי מוטעה) בהצלחה לכולם.

24/07/2001 | 04:04 | מאת: noname

התלבטתי האם להגיב על זה בכלל. טלי,הרי יכלת להבין שזהו סגנון הדיבור, "דחופות" בא להצביע על דרגת החשיבות שיש להתייחסות לדעתי,ולא למהירות שהן צריכות להקרא או שתגיבי. את יודעת שאני מפעילה שיקול דעת ושלא יתכן שמדובר בסוג כלשהוא של מצוקה שבגינו פניתי אלייך. אני מניחה שעניין ה"הודעות הדחופות" עלה לא מזמן באיזושהיא ישיבת פורומים וחיכיתם לבן אדם שתוכלו להחיל עליו את שהנחו אתכם (והנחו בצדק!!!!). אבל אני מבקשת לא להשתמש בדבריי בבקשה. ועוד בקשה במיוחד לטלי:אודה לך אם תשאירי את הקשר שלנו מחוץ לתחום הפורום.אני אישית לא אוהבת את זה.יש דברים שצריכים להאמר בפרטיות וזה גם לא מעניינו של איש מתי התקשרתי אלייך ומה אמרתי לך. תודה לכולם,

24/07/2001 | 06:59 | מאת: ?

איזו חוצפה!!!! רק תזהרי טלי ,את על הכוונת שלה...אז תשמרי על עצמך. שיהיה לך יום טוב... ואת אינשם...הזהרי...פן הנשרים יעוטו עליך.... הם שומרים על טלי....

24/07/2001 | 16:02 | מאת: טלי וינברגר

אנג'ל, צר לי אם פגעתי בך. כידוע לך הקשר בינינו החל מהאינטרנט ויישאר כזה. אין שום קשר אחר בינינו, וחבל שאת מסרבת להבין זאת. הטלפונים התכופים שלך, אכן אינם מעניינו של איש בפורום, אך הם צריכים להיות בתוך טיפול, ולא "עזרה טלפונית". בשביל זה קיימים ארגונים כדוגמת "ער"ן"."אוזן קשבת", "סער" ועוד. אם תיהי מעוניינת בעזרתי ותמיכתי, תוכלי לקבל אותה כאן, או לכל היותר, במייל. אם תיהי מעוניינת בעזרה אחרת, כדוגמת טיפול נתתי לך מספיק אפשרויות ודוגמאות. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית