אחותי הקטנה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/07/2001 | 23:46 | מאת: noname

כל היום התנגן לי השיר שעמדתי לשיר לך לפני שהסירה התהפכה, השיר שנשמע לבסוף כמו זמזום צורמני קבלי: "לילה לילה הרוח נושבת לילה לילה הומה הצמרת לילה לילה כוכב מזמר נומי נומי כבי את הנר, נומי נומי, כבי את הנר. לילה לילה, עצמי את עינייך לילה לילה בדרך אלייך לילה לילה יצאו חמושים נומי נומי שלושה פרשים נומי נומי שלושה פרשים לילה לילה אחד טעה בדרך לילה לילה שני מת בחרב לילה לילה וזה שנותר נומי נומי את שמך לא זכר נומי נומי את שמך לא זכר לילה לילה הרוח נושבת לילה לילה הומה הצמרת לילה לילה כוכב מזמר נומי נומי כבי את הנר נומי נומי כבי את הנר" עוד יגידו מאיפה אני גם מכירה שירים מטומטמים... אבל יש לזה לחן מזה יפה...

23/07/2001 | 15:35 | מאת: Jacki

וזה שיק מקסים נשמה שלי!!! אהבתי את שמך... ואולי השם הזה יהווה התחלה חדשה...

23/07/2001 | 20:06 | מאת: בילי

מה נולדה לנו עוד אחות?? ג'קי - אני מצטערת שקצת הזנחתי אותך. פשוט יש לי עכשיו המון דברים על הראש , בעלי נוסע מחר למילואים ל-24 יום , וזה די מדכא אותי , וקצת הרגשתי לא טוב בימים האחרונים. ואני זוכרת שהבטחתי לכתוב לך מייל, אבל פשוט לא יצא לי. קבלי את התנצלותי , ואני מבטיחה שכשיהיה לי קצת יותר זמן ומצב רוח לשלוח לך משהו. אוהבת בילי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית