לרחלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/07/2001 | 23:29 | מאת: דנה

את כאן ??? רציתי לדעת איך עבר עליך היום. עלי עבר יחסית יום לא רע .

23/07/2001 | 09:44 | מאת: דנה

שוב היי ראיתי את ההתכתבות שלך עם נטעלי . לי יש בדיוק את אותה הבעיה. אני גם חסרת ביטחון .חשבתי שרק עם השנים והניסיון חיים זה אולי יחלוף אך לשמחתי אני מבינה שטעיתי תוכלי לספר יותר על התהליך של השינוי . הוא נראה לי ממש בלתי אפשרי מהו הדימיון המודרך? . כמה זמן לקח לך לפתור את הבעיה? תודה רבה

23/07/2001 | 13:37 | מאת: רחלי

היי, כמו שכתבתי לנטעלי, קצת קשה לי עכשיו ורואה רק את הקושי שלי. מבטיחה לענות רחלי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית