אביב ואורה המקסימות שלי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/07/2001 | 17:38 | מאת: דפני

נעלמתי קצת בסופ"ש - בין השאר כי לא היתה לי גישה למחשב - ו... כמה דברים קרו... אז קודם כל, לא לדאוג. היה קשה קצת, אבל מתגברים. גם המפגש המתוכנן ביום שלישי עוזר להרגיש יותר טוב... ואתן? איך עבר הסופ"ש? אורה- אני יכולה להתערב שבקושי שמת לב ל"יום המנוחה". "מנוחה", נו באמת... ככה זה כשעובדים משמרות רצופות. אביב- אני יודעת שסופי השבוע קשים לעתים. אני מקווה שהפעם היה בסדר... ואולי אפילו יותר מבסדר? הלוואי. אוהבת אתכן, מתגעגעת, ומקווה להיפגש בקרוב! דפני.

22/07/2001 | 19:07 | מאת: אביב

ילדונת שלי.. מה זה כמה דברים קרו ? אני מיד מתקשרת לברר מה קרה בדיוק.. ובטח שאני דואגת, אני יודעת שתתגברי, אבל עדיין.. היית חסרה פה. מתגעגעת ואוהבת אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית