פסיכולוג תעסוקתי?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/07/2001 | 13:47 | מאת: שמים

אני מעוניינת לקבל עזרה לגבי הכוונה מיקצועית , לא מדובר פה רק בהתאמה מדובר בהרבה מעבר לזה. אני מרגישה תקועה אני חייבת לקבל הכוונה מעמיקה ממישהו שבאמת יודע מה הוא עושה.

23/07/2001 | 07:20 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, הכוון תעסוקתי מביא את הפרט לתובנה לגבי סוגי עיסוקים שמתאימים לו, מבחינת אישיותו, כישוריו, נטיותיו. יש גורמים ציבוריים שנותנים את הסיוע במקרים מסויימים, ויש הכוון בתשלום, שעלותו אינה בשמיים. פני למייל האישי שלי (בהקלקה על השם המוכחל), עם פרוט קצר על ההסטוריה האישית, מיקום מגורים, גיל , וכו' - ואכוון אותך לכמה אפשרויות. ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית