פגיעה בגב וקשר זוגי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/07/2001 | 09:39 | מאת: ענת

אני לאחר החלמה מפריצת דיסק בגב. כיצד להתמודד עם בני זוג פוטנציאלים בנוגע לקיום יחסי מין ? יש רק תנוחות מסוימות שאני יכולה....

22/07/2001 | 12:27 | מאת: דוגי

תגידי את האמת רק ככה זה יכול לעבוד הבריאות שלך חשובה ואם בן זוג הוא אדם רציני שאכפת לו ממך ומאנשים בכלל הוא ימצא בך יתרונות בדברים אחרים חוץ מאקרובטיקה ביחסי מין.

23/07/2001 | 07:27 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, ככל שזה נשמע אבסורדי, מחוויות של נועצי, למדתי שפציעה ואפילו נכות יכולות, לפעמים, להועיל ליחסי המין ולזוגיות: בני הזוג משתדלים להיות יותר מתחשבים, עדינים, וכו' וכו'. בקיצור: זה "טסט" של החיים שיאפשר לך לבחון מי מבני זוגך מסוגל להיות הדדי גם במיטה. כמובן שגם לך יש תפקיד: פתיחות, תקשורת, המנעות ממניפולציות, המנעות ממצבי איום והבהלה של הפרטנר, גם כשקורה ותנוחה מסויימת אינה טובה לך. דרך צליחה, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית