לחברותי בפורום ובכלל - שבוע נפלא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/07/2001 | 08:05 | מאת: רחלי

בוקר טוב מאחלת לכולכן ולכולכם שבוע נהדר. (מאחלת גם לעצמי - זקוקה לזה) אביב ושרה, קראתי רק הבוקר את שכתבתן לי אתמול בלילה. שרה - מעריכה אותך על זה שאת איתי, שאת מעודדת אותי והנה באמת קמתי עם כוחות מחודשים אחרי שישי שבת קשה. אביב - שואבת ממך כוחות (כתבתי כבר- כך אני מרגישה, את הצלחה) אני רוצה להגיב על הדברים שכתבת, חייבת לרוץ לעבודה. אכתוב מאוחר יותר. מקווה לראות אותך כאן במהלך היום. יום נפלא. רחלי

22/07/2001 | 08:56 | מאת: אביב

היי לרחלי ולכולם, מצטרפת לברכות, שיהיה שבוע מקסים ונפלא לכולם.. אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית