תודה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/07/2001 | 02:31 | מאת: "דניאל"

לשמחתי זכה המאמר שכתבתי להזדהות עמוקה בכל מקום בו נקרא. תודותיי העמוקות לקוראיי על הביטחון שהעניקו לי בתגובותיהם, ועל המסר החשוב שהוענק בו. הסקרים שנערכו פורסמו במגזין טיים בארה"ב לפני כחמש שנים והשתמשתי בהם לא משום הזמנים בהם פורסמו אלא מחמת התופעה עליה הצביעו. אלא שבהתאם לתגובות שנתקבלו כאן ובמקומות אחרים, עלי לציין באמונה מלאה כי אין ספק שאלה המבקשים אהבה ימצאו בדיוק את האהבה אותה הם מבקשים, הן בחברה הרגילה והן בחברה שאינה כזאת. נחישות ואופטימיות הם הציווי הפנימי החשוב ביותר שלאחריו כל משימה תוגשם. אחוז גדול מהאנשים שפגשתי בחיי אמר לי :" דניאל, דחייה וניצול זה משהו שכולם חווים, הבריא והנכה כאחד. אתה לא נכה מספיק כדי שלעולם לא תמצא אהבה. שים את הדברים בפרופורציה, תרים ראש, תחייך, ותחזור מיליון פעם ביום על המשפט: " הנכות שלי לא תעצור אותי מלמצוא אהבה וגם סקס" נדמה שנשכח ממני המסר הזה ותודותיי לכם על שהחזרתם לי את האמון בו. שלכם דניאל

23/07/2001 | 03:37 | מאת: "דניאל"

תודה רבה. קראתי את כל ההודעות בעינייני אך לא הצלחתי לשלוח תגובה להלן תגובתי: משתתפים יקרים! קראתי את כל תגובותיכם בעיון רב, והתרגשתי להימצא בחברה כה אינטליגנטית ורגישה. מבחינה טכנית, לא התאפשר לי לשלוח הודעה לפורום, גם מכיוון שרק עתה נודע לי על קיומו, וגם בשל התנאים הטכניים של ההצטרפות שלא ממש הבנתי את כולם. תגובותיכם היו עידוד רב לי ועל כן אני מאחד כאן את תשובתי לכם, ומזמין אתכם לכתוב לי ישירות לאי-מייל ובבקשה רק ישירות, היות וחבל יהיה להחמיץ את ההתקשרות אתכם. הנה מה שהבנתי מהתגובות שהתקבלו: 1. כאשר אדם לוקח אחריות על גורלו, ולא מאשים את החברה בחוסרים שלו, הוא מצליח בכל מעשיו. 2. מי שמאשים את הסביבה ושוכח להיות אחראי בפני עצמו נדון לכישלון. 3. האהבה תהיה גם תהיה בכל מקום שבו אדם יוצא לחפש אותה ומעניק אהבה ומקרין אהבה. 4. האהבה תנצח! ללא כל קשר לשאלה אם אמצא את אהבת חיי באינטרנט או אאבד את בתוליי באמצעותו, הדברים היו חייבים להיאמר היות ורק מי שמקרין אהבה יקצור אהבה. מי אני בעצם אתם שואלים? בן 25, מתקרב לתואר ראשון בספרות, מתרגם ספרים למחייתי, ונכותי מסתכמת בשימוש במקל מחוץ לביית. הנכות שלי נקראת סי.פי. כפי שהומלץ בפורום דוקטורס אני משתדל לא לקרוא לעצמי נכה החל מהיום אלא בעל נכות, ותסלחו לי על היוהרה, אם יש בי כזו. מראי החיצוני הוא: 1.70 מטר, 58 קילו, שיער שחור מתולתל, עיניים חומות, משקפיים. כתבתי את המאמר בעת שבה הצורך במגע של אשה רוחנית וגופנית כאחד הוא גדול עד כאב. אשמח לשמוע עצות איך להגיע לשם בלי להתדרדר לתשלום עבור החוויה. כמו כן אשמח להתכתב על נושאים כמו מדע בדיוני, מוזיקה קלאסית, הסטוריה, ובמיוחד דינוזאורים. שלכם דניאל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית