אני סובלת מאגרופוביה חמורה כבר 10 שנים הלכתי לכמה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/07/2001 | 01:07 | מאת: קיסה

אני סובלת מאגרופוביה חמורה כבר 10 שנים הלכתי לכמה פסיכיאטרים -הכל לשווא -מה עושים?? כל הפסיכיאטרים שפניתי אליהם לקחו ממני הון ורק עשו ממני צחוק.אחד נתן לי קוקטייל של כדורים שרק דפק לי את המוח ואת הגוף השני אמר לי לצאת החוצה בכוח וזהו בקיצור אף אחד לא עזר! כבר 10 שנים אני יושבת בבית בלי יכולת להכנס למסגרת לימודית למרות שהפוטנציאל בהחלט קיים אני מתוסכלת ושוקלת ברצינות את אופציית ההתאבדות יש לציין כי אני מטופלת בכדורים בשם סרוקסט שלא ממש עושים את העבודה והרופא אמר לי כי אלו הכדורים הכי מתקדמים שיש היום בשוק. אנא תנו לי עצה..אם אתם מכירים מישהו שסובל מהבעייה שאוכל לשוחח איתו או...אני לא יודעת אנא עיזרו לי!!!

22/07/2001 | 01:39 | מאת: א

לא להאמין לפסיכאטרים

22/07/2001 | 02:18 | מאת: קיסה

למה????

22/07/2001 | 06:32 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, כשמדובר בחרדה קשה ביותר, אכן, תרופות נועדו לסייע. אבל, כשמדובר בהרכשת הרגלי התנהגות חברתית, החל מירידה לרחוב וכלה בהתנהגות ספונטנית עם בני אדם בחנות או במקום העבודה - -יש לקחת את הכילים מתחום הפסיכולוגיה. את מוזמנת לפנות למייל האישי עם הסבר (קצר, תמציתי) על ההסטוריה הרפואית, גיל, מקום מגורים, וכו' - ואשמח לראות לאן להפנותך הלאה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

23/07/2001 | 17:27 | מאת: דלית

קיסה שלום, אני סובלת מחרדות רבות. אולי אני אוכל לספר לך איך אני מצליחה להתמודד איתן. אם תכתבי מהו הדואר האלקטרוני שלך. דלית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית