היפנוזה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/07/2001 | 20:34 | מאת: סיוון

שלום! רציתי לשאול אם ההיפנוזה זה רק בספרים או שעושים את זה במציאות? אם כן - מי עוסק בזה והאם זה מסוכן לבריאות הנפש? פשוט כבר שלוש שנים אני לא מפסיקה להיות חולה בכל מיני מחלות, זה בא במכה ולא מפסיק - כשמשהו נגמר מיד מתחיל משהו חדש. חשבתי שאם מישהו ידבר לתת המודע שלי שאני בריאה - הסיפור הזה יפסק. אני לא יכולה להיות ככה - לפני כמה שנים המחלה הכי גדולה בשבילי הייתה דלקת בגרון והייתי בריאה לגמרי ועכשיו אני כבר עם שתי מחלות לא נחמדות בכלל שהן כבר לכל החיים ומאחת כנראה שאמות, וחוץ מזה כל(!) הזמן בא משהו קל שניתן לטיפול כמובן אבל פסיכולוגית - אני לא מצליחה לבלוע (למרוח, לטפטף, להחדיר וכו') כמות כזאת של תרופות כל יום... תעזרו לי! סיוון

22/07/2001 | 00:18 | מאת: אורה

סיוון יקרה! אני מקווה מאד שכן תבריאי בסוף, בטח קשה לך מאד לחיות ככה. קרה לך משהו נפשי (טראומה?) שבעקבותיו התחלת להיות חולה? יש דבר כזה טיפול בהיפנוזה, גם היום, אני לא יודעת אם הוא מתאים במקרה שלך. מקווה שמישהו שמבין בזה יותר יתייחס לשאלתך אם לא, אז פשוט תשאלי שוב. רק בריאות

23/07/2001 | 20:57 | מאת: סיוון

תודה, חמודה. קצת מעודד...

22/07/2001 | 01:53 | מאת: עילום שם

http://www.medsite.co.il/

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית