בולמיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/07/2001 | 15:50 | מאת: שרון

אני מאוד שמנה ובולמית כבר 7 שנים צריכה עזרה ומאוד רוצה להפסק - למי אני צריכה לפנות ?

21/07/2001 | 16:12 | מאת: שרה 1

שרון דבר ראשון כל הכבוד שאת פונה לעזרהץ יש במרפאות הקופות פסיכולוגים שןנים וגם פרטיים - תפני לאו המתמכים בהפרעות אכילה. חוץ מזה יש כאן את הפורום שתומך ויש אנשי מקצוע כאן שיכולים להפנות אותך לכל מיני גורמים בהצלחה! שרה

21/07/2001 | 18:32 | מאת: אביב

היי שרון, יש המון אופציות. הכל תלוי במה את רוצה ומה את יכולה להרשות לעצמך כלכלית, וגם בת כמה את. האלטרנטיבה הראשונה כמובן היא לגשת למרכזים להפרעות אכילה בקופת חולים, למרות שמהנסיון שלי זה לא כל כך מומלץ. כשאני ניסיתי לפנות אליהם, הם הגדירו אותי כ"מקרה אבוד", ולא התלהבו לקבוע לי פגישה, העצה שלהם היתה להמשיך לחיות ככה. למרות שאם זאת האופציה היחידה האפשרית שווה לנסות גם אותה. יש את המחלקות להפרעות אכילה בכל בית חולים שהוא. בתל השומר יש מחלקה כזאת גם לילדים וגם למבוגרים. ברמבם יש כזאת, וגם בבית חולים שניידר. יש את מרכז שחף ומרכז נופית שמתמחים בטיפול בהפרעות אכילה והטיפול אצלהם מאוד כוללני אבל הם גם פרטיים ויקרים. ותמיד נשארת האלטרנטיבה של לפנות למטפל פרטי/פסיכולוג פרטי ולשלב את זה עם טיפול תזונתי אצל דיאטנית, שהיא בעיני האופציה העדיפה, ומהנסיון שלי אם המטפל טוב היא עובדת. אם תפרטי קצת יותר בת כמה את, מה את עושה, ואם את יכולה להרשות לעצמך טיפול פרטי, הצוות המקצועי כאן בטח יוכל גם להמליץ לך על מטפלים טובים באזור מגורייך. אביב.

21/07/2001 | 21:04 | מאת: טלי וינברגר

שרון, אין לי מה להוסיף על דבריהן של שרה1 ואביב. כתבי מעט על עצמך, ועל העדפותייך לגבי טיפול ציבורי או פרטי, מטפל/מטפלת, אזור מגורים ועוד. אם את מעוניינת ביותר פרטיות, את יכולה לכתוב לי לאימייל: [email protected] בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית