אביב אהובה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/07/2001 | 11:31 | מאת: אורה

אוטו זה לא תירוץ בעצם, אוטו זה רק תירוץ. אהבתי את מה שכתבת לאנג'ל, הכל היה נכון, יש לך כושר ביטוי שמספיק בשביל שתינו ובעצם בשביל כל הפורום. אז כל פעם שתהיה לי מחשבה ואצטרך מילים יפות, בהירות ומלאות רגש על מנת להוציא אותה החוצה, אני אפנה אלייך (או לדפני, גם היא בסדר). שתהיה לך שבת נ-ה-ד-ר-ת אם התחלת אותה בהליכה עם ווקמן (מה שמעת?) ואיתנו, אז זו באמת התחלה טובה

21/07/2001 | 18:44 | מאת: אביב

אורה יקרה, יום שבת, אין אוטובוסים, זה שאין אוטו זה לא תירוץ, זאת עובדה. :)) ללכת עד חדרה קשה לי בייחוד עכשיו כשאני עוד לא מרגישה כל כך טוב. לא נראה לי שאת צריכה את עזרתי או את עזרת דפני בהתבטאות, את עושה את זה מצוין בעצמך, את מבהירה את מה שאת רוצה וצריכה ברגישות ובעדינות ובהמון אמפתיה, כמו שרק אורה יכולה ויודעת. אבל... אהבתי את הענין של דפני, וגם היא מן הסתם תאהב, שהרי הילדה כל הזמן טוענת שהיא לא ורבלית :-)). בווקמן שלי אני די מיושנת, בבוקר כשאני הולכת אני אוהבת לשמוע שירים עבריים שמשדרים ברדיוס 100 אפ.אמ. סתם זה עושה לי כיף, ביחד עם הזריחה. מקווה שהיתה לכם פגישה כייפית, ושהשבת עוברת עלייך בהנאה. שלך אביב.

22/07/2001 | 00:00 | מאת: אורה

מקווה שאת כבר מרגישה יותר טוב בטח את ישנה בסוף לא נפגשנו, בכל זאת סוף שבוע ואני כידוע נוהגת לעבוד בזמנים שכאלה אז מה קבענו עם אמצע השבוע?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית