(נמאס לי לחפש נושאים להודעות)...כוס אמק!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/07/2001 | 11:18 | מאת: Jacki

"אם יש מתים למעלה בשמיים אז עוד מעט אני איתם מה שנשאר לקחת בינתיים הרבה אוויר ולהוציא עשן למרות הכל עדיין מקווה ש... מה שהיה בעצם לא נגמר ומי אני כשהגוף באדמה נשאר... ...אנשים עוצמים את העיניים ונרדמים כי מאור מה שנשאר לנסות כי בינתיים אני ערה מהשבוע שעבר. ואם אני מכאן סוף סוף הולכת מה שהיה בעצם לא נגמר הכל זמני כשהגוף באדמה נשאר..." (הלוואי ש polly הייתה כאן איתי... ושוב בוכה...)

29/07/2001 | 23:32 | מאת: polly

".... אני רואה אותו הכל עכשיו בסדר אולי גם הוא פוחד להיות ל ב ד רק להבין אותו שווה את כל הסבל כדאי לבנות גם בשבילי .... עוד ארון.... אחד....."

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית