אורה!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/07/2001 | 00:07 | מאת: דפני

אני מניחה שאת "טוחנת שעות" בעבודה עכשיו, כרגיל... :-)) התגעגעתי!! בזמן האחרון אפילו בפורום אנחנו לא מצליחות להיפגש. מחדשות היום (ליתר דיוק- חדשות מחר): אני צפויה להיות בחדרה. אני לא יודעת מה התוכניות שלך, אבל אם במקרה את פנויה ורוצה, אולי נוכל לתכנן משהו? האם?? אוהבת, מתגעגעת, ומקווה שתהיה לך שבת מקסימה... דפני

21/07/2001 | 02:22 | מאת: אורה

איזה כיף לראות אותך פה דבר ראשון שאני מגיעה מחמם את הלב בואי נדבר מחר בבוקר לגבי היפגשות (איזה כיף!!) דווקא לשם שינוי חזרתי עכשיו מבילוי בת"א פגשתי חברה טובה אז היה כיף מתגעגעת מאד (אני רוצה להתקשר ולא מגיעה לכלום) נדבר בי, אוהבת ומקווה שגם עלייך עובר סוף שבוע כיפי

21/07/2001 | 05:20 | מאת: אביב

היי, בוקר טוב.. ואיזה כיף לראות את שתיכן פה על הבוקר, ככה אפשר לפתוח אותו עם חיוך גדול. אני יוצאת להליכת הבוקר, ואחשוב שם גם על שתיכן ומן הסתם החיוך יגדל לו, ואני אלך לי עם הווקמן ואזייף לעצמי באושר עכשיו, כשראיתי אתכן כאן. מזל שאין אף אחד בחוץ בשעות הללו, חוץ מהכלבים, אחרת בטוח היו מאשפזים אותי. רק חבל שאין לי אוטו להצטרף לפגישה משולשת שכזאת, אולי בפעם אחרת ? אולי באמצע השבוע באמצע הדרך ? אוהבת ומתגעגעת, שלכן אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית