...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/07/2001 | 22:40 | מאת: Jacki

"איך תאמרי לו ילדה אמרת אין לאן ללכת הוא לא ידע ואת כמו הרוח שותקת והזמן שלך אם רק תתני לו הוא יברח והזמן שלך אם רק תגעי ישאר איתך אם זה הזמן שלך המעגל אליו נקשרת לקראתך מונח אם זה הזמן שלך אז כשתלכי הדלת תיפתח ולא הוא לא ישכח..." (הייתי רוצה ש polly תמשיך את זה אבל היא לא כאן...בא לי לבכות...בוכה)

20/07/2001 | 22:41 | מאת: ענבר

מזכיר לי על איך שבכלל הכרנו... זוכרת? אני בבית, שלך, ענבר

21/07/2001 | 10:59 | מאת: Jacki

עברו יובלות! איפה את מקסימה! לומר לך ת'אמת: כשכתבתי את זה חשבתי עלייך, וברור שאני זוכרת איך הכרנו!!!! אני מקווה שלתפוס אותך באייסי היום... אני מתגעגעת...

29/07/2001 | 23:41 | מאת: polly

".... תבטחי בו ילדה ונשארת בגפו נתמכת הוא בשלך ואת... באותו הקצב.... והזמן שלך........... המעגל אליו נקשרת לקראתך מונח.... אז כשתלכי הדלת תיפתח... ולא, הוא לא ישכח..... כי זה הזמן ש ל ך . . . . . . . . . . . . . . . . . "

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית