לאנגל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/07/2001 | 20:08 | מאת: נטעלי

כי בפורום אני מכירה אותך הרבה יחסית מכול אחת אחרת חדשות כאן, טוב את לא חייבת לענות לי יש הרבה אנשים שאוהבים לעזור אם זה לא תכומך אז בסדר יש גם כאלה להתראות

20/07/2001 | 20:22 | מאת: yael

מה שלומך ? מתי הגיוס ? יעל

20/07/2001 | 20:24 | מאת: Angel

אין לי כלל בעיה לענות לך אני פשוט לא רוצה לענות לך תשובות חפיפיניקיות אני רוצה לתת לך תשובות רציניות ולא תמיד יש לי כוח להוציא מעצמי את התשובות הארוכות האילו אני משתדלת מאוד. מבטיחה. ואגב-שיהיה ברור.זה אינו "תחומי".אין לי "תחום".אני לא איש מקצוע.אני סתם משתתפת כאן בפורום.דווקא על עינינים חברתיים יש לי הרבה מה להגיד.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית