היום יש לי יום הולדת....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/07/2001 | 20:58 | מאת: בילי

ולומר את האמת... קיויתי שככה אני ארגיש . לפני חודשיים כל כך יחלתי לזה ,שביום ההולדת שלי סוף סוף אני ארגיש טוב - ואכן זה קרה !! ונכון שעדיין יש כל מיני תופעות , אבל.....למי איכפת?? התקשרו המון חברים ומשפחה לאחל לי מזל טוב , וקיבלתי מתנות , ואפילו בעלי הכין לי עוגה בהפתעה (חשבתי שהוא הולך לשחק כדורסל , אבל בעצם הוא היה אצל השכנים וכין את העוגה ), ויש לי ילד מקסים....... אלו הדברים החשובים!! ומה אני אבקש כשאכבה את הנרות?? שבים הולדת הבא אני אפילו לא אצטרך לחשוב על איך שאני מרגישה ,כי כל התקופה הקשה פשוט תעלם לי מהמחשבות. לנצח. פתאום אני קולטת.... 27 זה כבר ממש להיות גדולה. אוהבת את כולכם בילי

19/07/2001 | 21:33 | מאת: yael

HAPPY BIRTHDAY 2 U HAPPY BIRTHDAY 2 U HAPPY BIRTHDAY DEAR BILLI HAPPY BIRTHDAY 2 U המממממממממממון מזל טוב מכל הלב. יעל

19/07/2001 | 21:40 | מאת: יהודה

אז בטח יש גם עוגה מזל טוב בילי

19/07/2001 | 22:38 | מאת: דפני

אני מאחלת לך כל מה שאת מאחלת לעצמך- בתוספת קטנה: כמוך, גם אני מקווה בשבילך שבשנה הבאה לא תצטרכי לחשוב על איך את מרגישה, שתדעי שאת מרגישה מצוין... אבל גם שתזכרי את התקופה הקשה שעברת. ולא כדי להצטער, אלא כדי להיות מסוגלת לשמוח באמת, מכל הלב, על הדברים הרבים והטובים שיש בחייך. שתוכלי להביט קדימה באומץ, ולומר לעצמך שגם אם נכונו עוד קשיים (ובינינו- למי אין?!) - יש לך את הכוח להתמודד, יש לך את התמיכה, והכי חשוב- יש לך כל כך הרבה בשביל מה!!! ובנימה אופטימית זו, יומולדת שמח! דפני.

20/07/2001 | 00:26 | מאת: טלי וינברגר

היי בילי! מ--ז--ל ט--ו--ב!!!! ומה אני מאחלת לך? כל הטוב בעולם שאת מאחלת לעצמך- לו יהי! טלי פרידמן

20/07/2001 | 01:04 | מאת: שרה 1

מזל טוב וסימן טוב..... הנה עברה עוד יום הולדת במשפחה בהצלחה גדולה. בילי אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב ומי יתן שביום הולדת הבאה לא תחשבי על כלום שרה

20/07/2001 | 05:32 | מאת: אביב

היי בילי, אפשר לאחל מזל טוב גם באיחור של יום ? מקווה שזה יתקבל, אבל לא הייתי כאן אתמול, ועדיין אני רוצה לברך אותך. אכן 27 גיל יפה, בייחוד כשהוא מוצף ברגשות החיוביים שמציפים אותך, והכל מגיע לך, התמודדת, יש לך בעל מקסים ותינוק נפלא, אבל הכי חשוב יש לך את עצמך, אם כל הכוחות והיכולות והמקום האחר שאת נמצאת בו עכשיו, שהצלחת להגיע אליו בעזרתם. אז עלי והצליחי, והמשיכי כמו שאת, כי את בדרך הנכונה, תחושת הלב שלך בוודאי יכולה לאמר לך את זה טוב ממני. אוהבת ושלך עד 120 שנים, אביב.

20/07/2001 | 19:11 | מאת: בילי

וואו. לא ציפיתי לכל כך הרבה תגובות ואיחולים. ממש מחמם את הלב. אז תודה לכולכם , ואני מאחלת לכם את כל מה שאיחלתם לי. שמרתי לכל אחד ואחד מהעוגה שבעלי הכין ( יצאה פשוט מדהים. קפולסקי - יש לכם מתחרה....) - מי בא לטעום?? אוהבת ושמחה שיצא לי להכנס לפני שלושה חודשים לפורום (גם אם זה היה בנסיבות לא נעימות) בילי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית