לטלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/07/2001 | 19:25 | מאת: lisa

הי טלי קשה לי מאוד עם מה שדברנו אני ממש לא יודעת איך אני אצא מזה. למה אני פשות לא יכולה להתנתק? אני מנסה אבל אני יודעת שלא אצליך. אני מרגישה כזות מפגרת!!!

19/07/2001 | 19:28 | מאת: טלי וינברגר

ליסה יקרה, אם תמשיכי לומר לעצמך שבטוח לא תצליחי, אז בוודאי זה יהיה קשה יותר... אולי תשני קצת את ההנחות הבסיסיות ותגידי לעצמך: "זה יהיה קשה, אבל אני לפחות אנסה?". אגב, מתי את נוסעת? טלי פרידמן

19/07/2001 | 19:35 | מאת: lisa

אני נוסעת ביום שבת הבא אני לא יכולה להיות לבד כרגע אור ביכלל אני כל כך צריכה אותה כך הזמן............... זה ממש סיבוך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית