לנטעלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/07/2001 | 15:39 | מאת: נועה

הי נטעלי, קיבלתי את הודעתך, ואני מאוד שמחה שחזרת לפורום. דאגתי לך קצת. תראי, אני כתבתי לך כבר בעבר, אני חושבת שמאוד חשוב שתפני לעזרה עוד לפני שאת מתגייסת, כי אם את כל-כך מפחדת ופסימית, ואת כותבת שהתמוטטת השבוע, ומרגישה כל-כך בודדה - את צריכה שמישהו יעזור לך ממש, ולא רק בדרך וירטואלית, מוצלחת ככל שתהיה. את צריכה לדבר גם עם המשפחה שלך, עם אבא שלך שאת אוהבת, תדרשי מהם שיעזרו לך, זה התפקיד שלהם, ואת צריכה את עזרתם עכשיו. אשמח לשמוע ממך, נועה.

19/07/2001 | 18:04 | מאת: נטעלי

נועה עברו אליי ימים קשים, רק אלוהים יכול לדעת מה אני עוברת הקדימו לי את תאריכי ומסתבר שזה תפקיד שאני לא רוצה נכנסתי המון לדכאונות עד שזהו יתמוטטתי נפשי..... עוד משהו נועה רציתי לידיע אותך אני מרגישה שיש שיפור מבחינה שלא אוהבים אותי וצוחקים אליי בעבודה למשל יתחלתי לראות אחרת וטיפה להרגיש אחרת זה גם המון המון המון המון המון בזכותךך. אבל נתגלתה ביי בעייה שנורא מפריע לי אבל ממש, כדאי לא להרגיש את מה שפירטתי אני מתחנפת ממש לאנשים עד כדאי כך שזה כבר מגעיל שאני מרגישה שאני מורידה מערכי. ואז הבטחון לגמרי יורד למשל זאתי שעובדת איתי היא אחת שנורא אוהבים בגלל שאני יודעת זאת אני נורא עושה מה שהיא אומרת כאילו שפוטה שלה אתמול למשל היא ידעה שהיא מחליפה אותי איחרה לי חצי שעה לעבודה ואני כתגובה... לא לא זה בסדר גמור אין בעייה . שאבא שלי מחכה לי למטה בשעת עבודתו .את מבינה פחות או יותר וזה יתחיל נורא לעצבן אותי זה פשוט פשוט לא על שליטתי מה לעשות???? את יודעת, מלאך, מרגע שנכנסתי לכאן ואני רושמת לך יפסקתי לבכות ונרגעתי אוהבת ביי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית