לדפני ונועה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/07/2001 | 23:37 | מאת: שרה 1

היי. דפני את מכירה אותי. נרבה זמן לא הייתי כאן. האמת היא שעכשיו אני במצב יותר טוב וגם קצת באופוריה. ומה אני באה לומר. שאכן יש כאן אחוות ירושלמיות. נועה - גם אני למדתי בלי"דה רק 5 שנים מתחתייך. תהנו במסיבה שלכן, שרה

19/07/2001 | 00:01 | מאת: דפני

היי שרה, אני אכן מכירה אותך מהפורום (או אולי התכוונת שגם מחוצה לו?). באמת לא היית הרבה זמן, אבל נשמע שדברים טובים קרו בזמן הזה. אולי מבחינת המחלה, אולי מבחינות אחרות... בכל מקרה, זה עוזר :-)) מה שלומך באמת? איך את מתמודדת? ואולי תצטרפי גם את למסיבה (כשנחליט היכן ומתי)? אני לא אכתוב הרבה הפעם, אני קצת חולה ו"שפוכה" לי על המיטה. אבל אשמח לשמוע ממך... דפני

20/07/2001 | 00:46 | מאת: שרה 1

הי התכוונתי לזה שאנחנו מכירות מהפורום. כן. אני בתקופה יותר טובה עכשיו והרבה יותר טוב לי. עדיין אי אפשר לומר שהקאות הן מחוץ לתחום לחלוטין אבל בדרך. אני לומדת להנות מהאוכל. מוזר אך אפשריץ מי היה מאמין שיבוא היום ואני אהנה משוקולד ואסתפק רק בשורה אחת ולא אקיא אותה. מסיבה נשמעת נהדר אבוא בכייף. איך את מרגישה היום? נועה - אני עוקבת בזמן האחרון קצת מבחוץ על מה שקורה בפורום. את נשמעת בחורה על הכייפק נדבר הא? שרה

19/07/2001 | 10:44 | מאת: נועה

הי שרה, אני לא מכירה אותך אבל אשמח להכיר! אני תמיד שמחה להרגיש "אחוות ליד"יסטים", זה קצת כאילו באנו מאותו קיבוץ, לא? ודפני מותק - אני מרגישה אחווה גם איתך כמובן, בי, נועה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית