אוכלה במצבי לחץ

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/07/2001 | 20:19 | מאת: תמר

לכולם שלום בעייתי היא כזאת כל חיי הייתי שמנה שמתי לב שבמצבי לחץ כמו בחינות אני אוכלת והרבה יש לי בולמוסים בהם אני אוכלת הכל - חמוץ מתוק מלוח. בתקופה מסויימת עלית ב 3 שנים 40 ק"ג. האם יש לי אכילת יתר כפיתית?

18/07/2001 | 20:35 | מאת: תמר

שכחתי להוסיף פרט קטן וחשוב אני כל הזמן ממש כל הזמן עסוקה במחשבות על המשקל שלי על זה שהשמנתי ק"ג או ירדתי ק"ג הדבר הראשון שאני עושה בבוקר הוא להישקל. אני נישקלת המון פעמים ביום.והדבר משנה את מצב רוחי כל הזמן

18/07/2001 | 22:07 | מאת: טלי וינברגר

תמר שלום רב, נראה כי מעצם העלאת השאלה בפורום, את חשה שמשהו לא בסדר באכילה שלך, בשקילה היומיומית ובעיסוק בכלל במשקל ומזון. אני מציעה לך לפנות לייעוץ, ואולי אף לשקול להגיע לקבוצות של "אכלנים אנונימיים". ייתכן וזה ייתכן לך את התשובות שאת מחפשת, ואת התמיכה לה את זקוקה. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית