לאורית ארנון- בקשת עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/07/2001 | 17:52 | מאת: מתלבטת

אני חדשה בפורום ומתוך מכתבי משע ה:16:00 תביני אולי עד כמה אני מיואשת. עד כמה שהבנתי את די וותיקה בפורום. אודה לך אם על סמך נסיונך תיעצי לי אל מי מהכותבים בפורים כדי לי לפנות. תודה מראש

18/07/2001 | 18:58 | מאת: אורית ארנון

אשמח לעזור אם כי אני לא מתיימרת להיות יועצת בענייני זוגיות. אני מבינה את המצוקה ואני כאן כדי להקשיב ולעודד אבל אני לא רוצה לומר משהו שיכול להיות טעות. את יכולה לפנות לכל מי שאת רוצה בפורום. פשוט תכתבי הודעה כללית לכולם ותראי מה אנשים מגיבים. כולם פה אנשים מקסימים שישמחו לעזור וכמובן, יש פה את אנשי המקצוע הנפלאים שמהם תוכלי לקבל גם תגובה. אגב, אני חושבת שזה נהדר שהשקעת מאמצים לחדש את הקשר בין בעלך לאמו. זו ממש אצילות. אגב, מה דעתך על טיפול זוגי?

18/07/2001 | 18:59 | מאת: אורית ארנון

התכוונתי מה דעתך לתת צ'אנס לטיפול הזוגי?

18/07/2001 | 19:04 | מאת: מתלבטת

דעתי באופן כללי מאוד חיובית לטיפול זוגי זה מה שניסיתי כל השנים לעשות אך לא בדיוק היה לי עם מי כיוון שמנגנוני ההגנה שלו עבדו שעות נוספות. ההתלבטות העיקרית שלי כרגע האם בצ'נס הנוסף והאחרון יועיל או שיתפוצץ לי בפרצוף. קל מאוד לפרק אבל מאוד מאוד קשה לשקם.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית