לנועה ולכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/07/2001 | 17:30 | מאת: אורית ארנון

אני עדיין כאן, קוראת את ההודעות שלכם. הבעיה היא שאני כל כך עסוקה שלא תמיד יוצא לי להגיב. בנוסף, המחשב שלי היה מקולקל שבוע ובכלל לא יכולתי להיכנס לפורום. אני תמיד כאן ואפשר לפנות אליי. מה שלום כולם?

18/07/2001 | 17:39 | מאת: adi

אורית, איך את? עדי

18/07/2001 | 18:55 | מאת: אורית ארנון

אני בסדר. כבר חודש וחצי ללא חרדות או דכאון. אני כמובן מתגעגעת לאמא שלי אבל מרגישה מעט יותר חזקה. אני מקווה שהתקופה הרעה לא תחזור אם כי אני לא יכולה להיות בטוחה ולכן אני מתחילה בקרוב טיפול פסיכולוגי ומשתדלת לברך על כל יום טוב שיש לי. כל יום טוב הוא מתנה ואני חיה את היום. מה שכן אפשר להגיד, שהמשבר עזר לי לראות דברים בפרופורציה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית