אורה מקסימה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/07/2001 | 00:21 | מאת: דפני

סתם הודעת לילה טוב... אפשר לומר "הודעת ערש" ( על משקל "שיר ערש"...) האינטואיציה שלי לא הטעתה אותי. הייתה לי תחושה שאנחנו "באותו ראש" , שיש לנו הרבה מן המשותף, ושרכשתי לי עוד חברה מקסימה... ואכן! מאוד נהניתי לדבר אתך. הייתי יכולה להמשיך עוד שעות, אבל רצוי לשמור משהו להמשך, את יודעת... :-)) אני מניחה שגם את תסתובבי כאן קצת עכשיו. אני עוד מעט אלך לישון - צריך לעבוד מחר! אבל מקווה שנתראה כאן שוב מחר בערב. ואם לא- ביום רביעי בוודאי...!! חיבוק דוב ללילה טוב... אוהבת, דפני.

17/07/2001 | 00:51 | מאת: אורה

אני עוד צריכה למצוא לך כינוי נורמאלי אבל לעת עתה זה יספק חלומות פז שיהיו לך אני כבר התחלתי לספור את השעות מקווה שאנחנו רק בהתחלה וההמשך רק ילך ויתארך אוהבת ומחבקת בחזרה (אני וכל הגובה שלי) אורה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית