שרה-אנג'ל-אחת-בילי- נדפק לי המחשב!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/07/2001 | 23:32 | מאת: Jacki

אני אמנם במזל הצלחתי להיכנס לפה, אבל הוא לא רוצה להיכנס לי לאייסיקיו, וזה עצובבבבבבבב כי אני אוהבת ת'אייסי שלי :-( דבר שני, לאי-מייל!!! לאי-מייל החמוד שלי, שמכיל בתוכו את כל הדברים הכי חשובים, הוא לא מוכן להכניס אותי. טוב כל הרגשנות הזו בקשר למחשב, אל תיקחו רציני, אני לא באמת אוהבת ת'ריבוע הזה, הוא רק עוזר לי ליצור קשר איתכן-מקסימות שלי! כי סה"כ הוא המחשב הוא דבר נורא...אמממ...ריקני! כן...ריקני! מצאתי ת'מילה! אין בו ערך יותר מסתם חוטים מחוברים אחד לשני, בתוך קופסא מטומטמת כדי שלא נתחשמל, והרי אתן יודעות כמה אני שונאת דברים כאלה מטומטמים. אבל כבר למה אני בכל זאת יוצרת עם הקופסא הזו קשר. כל זיוני השכל האלה, היו במטרה לומר שאני מתגעגעת ושהסיבה היחידה שבגלל שאני מודאגת מהמחשב זה בגלל שאני לא אוכל ליצור איתכן קשר... כוס אמא שלו! מילא האייסי, אבל האי מייל??? מה הוא רוצה ממנו? נבלההההההההה!

16/07/2001 | 23:36 | מאת: X

תפרמטי את המחשב מחדש בימים אלו כל יום תהייה לך בעיה חדשה . ושאלה לי אליך האם אין בהתעניינות יתר במה שמתרחש בפורום התמכרות

16/07/2001 | 23:41 | מאת: Jacki

לא הבנתי כלום ממה שאמרת בקשר לפורום התמכרות... זה נשמע מעניין, אתה יכול לכתוב שוב? ואיך זה קשור אליי...?! נ.ב איימתי על המחשב שלי בקשר לאימייל- אז הוא נכנע ונכנס. אבל האייסי שלי! לא חבל...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית