למירי משרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/07/2001 | 02:33 | מאת: שרה

הי אני מדברת מתוך נסיון. אני סובלת מהפרעת אכילה בשם בולימיהץ אני מטופלת דרך הקופה - משתתפים בהוצאות. שוב לא פשוט להיכנס לטיפול. הרבה דברים צציפ מעל לפני השטח אבל הדברים האלו הם הגורמים למעשה להפרעת אכילה. אני בנתיים מוותרת על טיול של אחרי צבא ולא פשוט לי בכלל להיות כאן בארץ. רוב החברים שלי לא יודעים מההפרעה ולשקר להם למה עדיין לא טסתי לא קל. אבל - שווה כל רגע. אני בדרך להחלמה וזו הרגשה טובה. אני עדיין לא יכולה לומר שניצחתי וגם לא יודעת מתי אוכל לומר זאת. רק מקווה שבמאי אטוס לחו"ל.... וכל שאלה או סתם לדבר את יכולה לשאול ואם את רוצנה יכולה לשלוח לי מייל לכתובת שלי. שרה

16/07/2001 | 13:16 | מאת: לשרה

ראשית תודה רבה על תשובתך אני החלטתי שאני בהחלט הולכת לטיפול. ומקווה שכמו שאת אומרת יהיו תוצאות כי ממש נמאס לי מהמצב הקיים. דרך אגב . מעולם לא שמעתי על בולימיהץ אני משערת שזה קרוב לבולמיה. במה מתאפיינת הבולימהץ? מירי

16/07/2001 | 13:22 | מאת: דפני

מירי, נדמה לי שזו היתה סתם "פליטת מקלדת"... אני מניחה שהכוונה היתה לבולימיה. (וסליחה על ההתערבות בשיחתכן)

16/07/2001 | 23:11 | מאת: שרה 1

מירי. את מתכוונת שלא שמעת על בולימיה או על הטעות בהדפסה שנוספה לה ץ בסוף הבולימיה? אני אשמח לענות לך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית