ידיד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/07/2001 | 00:28 | מאת: פומה

יש לי ידיד שכועס עליי כי איני מתקשרת ולא משקיעה בקשר. הוא אומר שהוא אוהב אותי. כשאני אומרת שגם אני הוא אומר שהוא יותר ושהוא מקום 55 אצלי ברשימת החברים. אני מצדי מחבבת אותו אך יש מצבים שפשוט אין על מה לדבר. הסברתי לו את זה והמצב עדיין דיי עגום...מה עושים?

16/07/2001 | 00:44 | מאת: עמית מזור

http://clubs.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=/message/object&forum_id=794&message_id=21265

16/07/2001 | 03:06 | מאת: Jacki

אני איבדתי חברה, לא "התנתקתי", ולא עשיתי "פסק-זמן"... אני איבדתי. הפסדתי. נותרתי לבד עם כל ההפסדים. אני אולי מגזימה, אבל אני חשבתי כמוך, לא מצאתי את מה שחשוב באמת, לא הקדשתי מספיק זמן עבור בן אדם שהיה חשוב לי... הייתי בתקופת משבר... כעסתי שהיא לא קיבלה ת'חסרונות, שאני קיבלתי אותה במצבים שונים, אבל כשאני נופלת ונשברת היא נחסמת ותופסת מרחק. מה הקשר את שואלת את עצמך? אוקיי, מעבר לכל זיוני השכל שהצפתי אותך פה, הייתה לי נקודה, העובדה שאני, כביכול, לא מצאתי את כל הדברים שאני מתגעגעת אליהם עכשיו... וחבל... עכשיו לא עובר יום שאני לא חושבת עליה, על מה הפסדתי, וכמו שכתבתי בהודעתי: "הלוואי שיכולתי להחזיר את מחוגי השעון אחורה..." אבל אי אפשר, אז צריך לתמרן ת'זמן בתקווה שהוא יפעל לטובתנו בסוף.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית