מחכה לתשובה - מטלי פרידמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/07/2001 | 22:53 | מאת: יוסי

שלום טלי אודה לך באם תכנסי לדף 325 , (עזרה בהתלבטות ) ןתעני לי בצורה הוגנת בתודה יוסי נ.ב - תני לי פתרונות , מצד אחד בני זקוק ליתר הטיפולים . אך בתנאי בתנאי שיטופל באותו מטפל פסיכולגי .

16/07/2001 | 00:37 | מאת: טלי וינברגר

יוסי, אין פתרונות פשוטים. הבעיה מורכבת, ואין אפשרות להציע פתרונות קונקרטיים משמעותיים בלי לדעת את פרטי המקרה לעומק. ההצעה שכתבתי לך נותנת לך את היכולת להקשיב למה שקורה לך, כהורה, בפנים, ולפעול לפי תחושותיך. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית