אחותי היקרה לי מאוד ג'קי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/07/2001 | 18:10 | מאת: בילי

לא אוהבת לשמוע אותך מדברת על ויתורים. את יותר חזקה מזה. אני יודעת! למה את לא כותבת לי ונעזרת בי, אני פה לרשותך. את הרי יודעת כמה זה טוב לשפוך על מישהו את כל מה שמציק לך , ויותר טוב לקבל עידוד. ואני מוכנה להיות המישהו הזה שיקח ממך את הדברים הרעים , ויעודד אותך. ואפילו יעודד אותך קצת , רק כדי לשמוע שוב את שמחת החיים שלך. ויש לך ממנה הרבה. אני זוכרת... מאוד מעניין אותי לדעת מה הצעד הבא שלך , ואת לא מזיינת לי את השכל . איכפת לי ממך !! אחות או לא ?! ואל תדאגי בקשר אליי. אני נמצאת היום בשלב כזה שאני יודעת לקבל דברים בצורה שונה ממה שקיבלתי עד עכשיו. כך ששום דבר לא יפחיד או ידכא אותי. אז תתחילי לשפוך... ותתני לאחותך בעלת הנסיון הרב בכל נושא ( מריבות עם הורים , לא מבינים אותי וכו' ) לעזור לך (או לפחות לנסות...). אוהבת אותך בילי

15/07/2001 | 21:45 | מאת: אביב

בילי יקרה שלי, אפשר להידחף לך להודעה ולשאול מה שלומך ? איך בעבודה ? מה שלום הקושקוש הקטן ? ובכלל.. ספרי לי קצת מה קורה איתך מעבר ללחץ בעבודה, את נעלמת קצת, אני נעלמתי קצת, אבל עכשיו אני פה, ומוכנה להקשיב, אם בא לך לספר. שלך אביב.

16/07/2001 | 19:22 | מאת: בילי

היי מקסימה, מה שלומך? שלומי בסדר , טפו טפו טפו.... קצת נעלמתי אבל תמיד הייתי פה . קראתי את מה שעברת לאחרונה , וגם כתבתי לך קצת מילות עידוד, ומכוון שלא קיבלתי ממך תגובה אז לקחתי צעד אחורה כי הבנתי שכנראה את צריכה להתמודד לבד. וזה בסדר. אני לא כועסת או משהו כזה. הרי כולנו באותה הסירה פחות או יותר , ולכולנו ימים רעים . העיקר שעכשיו את מרגישה טוב , והלוואי שזה יהיה לאורך זמן. גם הקושקוש שלי בסדר. איך שהוא מתפתח מיום ליום זה פשוט מדהים. וכמובן חלק מההיעלמות שלי קשור לזה שחזרתי לעבודה , ועכשיו כבר אין לי זמן כמו מקודם. ואני קופצת לכאן מדי פעם בין הכביסות לבישולים. והכל בסדר בעבודה . אני מתחילה לאט לאט להיכנס לשיגרה , וכמעט שאין לי סחרחורות או לחצים בראש. המטפלת שלי אומרת שהתקדמתי מאוד מאוד מאז שהגעתי אליה לראשונה ( בסה"כ לפני 5 פגישות ) ושממש רואים אצלי את השינוי. כמובן שבזה לא סיימתי את חלקי. אני שואפת לעוד. ליום שבו אחזור להיות לפחות כמו לפני ה-17 באפריל 2001 - היום שבו הכל התחיל.... ( נשמע כמו שם טוב לסרט ). תספרי לי גם קצת עלייך. מאוד התגעגעתי. רציתי גם להתייעץ איתך לגבי משהו שקשור לבולימיה . אז אם את מוכנה נפשית להתעסק קצת בבעיות של אחרים , תגידי לי ואני אעזר בך , אם אפשר. אוהבת בילי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית