משבר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/07/2001 | 15:32 | מאת: tigi

הבעיה שלי היא במיניות עם החבר שלי. הוא פתאום הפסיק להמשך אליי אבל האהבה שלנו חזקה מאוד. נפרדנו וחזרנו מאוד מהר. קשה לנו לא להיות יחד. האם יש סיכוי שהמצב שלו ישתנה?

15/07/2001 | 17:51 | מאת: אורה

האם את דניאל משתי הודעות למטה או מישהו אחר?

16/07/2001 | 09:47 | מאת: דניאל

כן אני דניאל פשוט את ההודעה הזו לא שלחתי ישירות לפורום אלא קודם לכן בחלון של לאן לשלוח את הבעיה. תראי אני מאוד מפחדת שחבר שלי יזהה אותי בפורום או משהו אחר קרוב או מישהי אחרת לא קרובה אבל מהווה בעיה. אני פשוט רק לאחרונה התחלתי לגלוש והוא גוש כל הזמן ואני לא יודעת מה הסבירות שהווא יגלה אותי אבל אני לא רוצה לפגוע בו ולגרום לנזק בלתי הפיך בקשר שלנו. אני ממש מצטערת על הבילבול אבל אנא עיזרו לי ותנסי להבין אותי. אני פשוט מבולבלת ומפוחדת ביחד.

15/07/2001 | 21:49 | מאת: טלי וינברגר

טיגי שלום רב, את מספרת ש"אתם לא יכולים לחוד", אך באותה נשימה נראה שגם קשה לכם ביחד. אולי תפרטי יותר? תסבירי את החלק שלך לפחות. בברכה, טלי פרידמן

16/07/2001 | 09:59 | מאת: דניאל

כמו שעניתי לאורה הבעיה המפורטת יותר שלי נמצאת תחת השם דניאל בפורום, אני ממש מצטערת על הבילבול אבל אודה לך אם תקראי את התגובה שלי בהודעה למעלה לאורה ומקווה שתביני אותי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית