ממש לא ברור לי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/07/2001 | 13:39 | מאת: דניאל

יש לי חבר כבר הרבה שנים. לפני שנה בערך הוא החל לטעון שהוא לא יודע למה אבל המשיכה שלו אלי ירדה. הייתה תקופה קשה מאוד ביננו והוא גם הציע שניהיה בהפסקה תקופה הייתה לו ידידה שמאוד רצתה אותו והוא נמשך אליה אבל לא אהב אותה. הפרידה לא החזיקה מעמד הרבה זמן והוא רצה שנחזור, ניתק כל קשר עם אותה בחורה ואמר שהוא רוצה לתת לזמן להחזיר את המשיכה שלו אלי. מדי פעם יש ביננו מגעים מיניים אבל אנחנו לא מקיימים יחסי מין כי לטענתו הוא לא מסוגל והוא לא יודע למה. הדבר מעיק מאוד על הקשר ביננו מתסכל אותי וגורם לי לריב איתו סתם. נמאס לי לבכות על הקשר הזה. שנינו לא רוצים להפרד. אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני. האם יש סיכויי שזה ישתנה? ואם כן זה יכול לחזור על עצמו שוב? אנא עזרו לי .

15/07/2001 | 17:33 | מאת: אורה

בני כמה אתם? לאן היית רוצה שהקשר הזה ילך? איפה את רואה אתכם בעוד שנתיים? את אומרת שאתם אוהבים אחד את השני במה זה מתבטא?

16/07/2001 | 09:16 | מאת: מישהי

אני לא יודעת איפה אני רואה אותנו בעוד שנתיים אבל נראה לי שביחד. קשה לי להגדיר במה אהאבה מתבטאת, אנחנו מאוד מבינים אחד את השני (למרות שלעיתים יש ביננו ניגודים אבל למי אין?) דואגים אחד לשני תראי לאור המשבר הזה ביננו הוא ניהייה קצת אדיש אבל רק כשזה נוגע לבעיה. ניסיתי לגמור את הקשר הזה כבר מספר פעמים אבל לא הייתי מסוגלת לסיים את המשפט הרגשתי כאילו משהו מנסה לחנוק אותי מבפנים. גם הוא לא נתן לי לסיים את המשפט כי עם כל המעטה הגברי אדיש שלו ברגעים באלו הוא היה נשבר ומתחנן שאני לא אעשה את זה. אני החברה הכי טובה שלו והוא שלי. אין משהו שאנחנו לא מספרים אחד לשני. קשה לי לקום ולעזוב אני לא רוצה לאבד אותו, הוא חלק בלתי נפרד ממני.אני מעדיפה שלא לציין בני כמה אנחנו כי אני לא רוצה ליצור מצב שהוא יגלה שכתבתי פה. הוא טיפוס מאוד דיסקרטי ולא אוהב לחשוף את בעיותיו בציבור.

16/07/2001 | 18:04 | מאת: דר' עמי אבני

דניאל שלום כשאין משיכה זו תמיד שאלה האם זה מסמן קושי כלשהו בקשר הרגשי ? מה הקושי המיני ? במידה ואינכם מצליחים לברר לכם מה הקושי ומה לעשות עם היחסים ביניכם ניתן להעזר בעזרה מקצועית בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית