הצילו, אני טובעת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/07/2001 | 13:38 | מאת: דנה

אני מבקשת שתעזרו לי אני לא יודעת מה קורה לי אני פשוט מרגישה שאני טובעת. אני כל הזמן חושבת מחשבות רעות שמא יקרה למישהו מקרובי משהו וזה ממש משתלט עליי, אני לא מסוגלת להפסיק לחשוב כך זה חזק ממני. לקחתי seroxat וזה עשה לי תופעות לוואי כך שבעצת הרופא הפסקתי. האם אוכל להרגיש שוב מהו אושר? נראה לי בלתי אפשרי. אני מבקשת עזרה בבקשה.

15/07/2001 | 13:48 | מאת: נועה

דנה, אני באמת מאמינה שאפשר להרגיש שוב אושר אחרי שסובלים מחרדות/ ממחשבות אובססביות או מפחדים שמשתלטים. למרות שאני עדיין לא הגעתי למצב של להרגיש אושר - והאמת היא, שאני לא בטוחה שלפני החרדות הרגשתי אי-פעם אושר אמיתי, משוחרר מרגשי אשמה. אבל אולי דווקא עכשיו יש סיכוי שזה יקרה לי, ככה אני מרגישה. אפשר להינצל מהטביעה, באמת. אני לוקחת סרוקסט וזה כן עוזר לי. אבל אני יודעת שלהרבה אנשים זה לא עוזר ועושה תופעות לוואי איומות. ניסית כדור אחר? הרופא שלך הציע לך משהו?

15/07/2001 | 14:50 | מאת: דנה

נועה תודה רבה על העידוד , אבל האושר הזה באמת נראה לי אלפי שנות אור ממני ויש לי את כל הסיבות להיות מאושרת. הרופא שלי נתן לי clonex אבל עדיין לא התחלתי אותם , שמעת עליהם?

15/07/2001 | 22:03 | מאת: טלי וינברגר

נועה, את מספרת שלקחת סרוקסט, אך לא ברור אם את בטיפול. להערכתי, טיפול עשוי להעניק לך את התמיכה והעזרה לה את זקוקה כעת. בברכה, טלי פרידמן

15/07/2001 | 23:00 | מאת: נועה

טלי שלום - את בטח התכוונת בהודעתך לדנה ולא לנועה. לדנה - אני מצטרפת להמלצתה של טלי לגבי טיפול פסיכולוגי. בברכה לשתיכן, נועה.

15/07/2001 | 22:30 | מאת: Jacki

.... (זה לא היה בציניות) ..... התכוונתי לומר שכאשר את טובעת, ומרגישה כ"כ לא טוב, גם אז את לא מרגישה שיש לך במה להיאחז....אני צודקת או שאני רק מדברת שטויות?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית