לניר/ לאורית ארנון/ לכולם!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/07/2001 | 12:13 | מאת: נועה

נעלמתי לכמה ימים בגלל שהאינטרנט בבית שלי הפסיק לתפקד באופן טוטלי. לי זה היה מאוד עצוב וקשה כי קרו לי המון דברים מאוד משמעותיים בימים האחרונים שרציתי לשתף אתכם בהם, והייתי צריכה עזרה. בסוף הסתדרתי לבד, עם עזרה גם מחברים "לא וירטואליים", למרות שהעדפתי אתכם - גם כי לא היה לי כוח לדבר יותר, והעדפתי להתכתב, ובעיקר - כי אתם מבינים אותי יותר מאשר האנשים המציאותיים בחיי. בכל אופן, חזרתי, והתעצבתי לגלות שאף אחד לא חיפש אותי... זה אולי שחצני או נרקסיסטי, אבל קויוויתי שמישהו חשב עלי, כי אני באמת חשבתי הרבה על אנשי הפורום, ורציתי לדעת מה חדש עם כולם (למשל - עם אליאן ובית-המשפט). אז אני שמחה שחזרתי, ורוצה לשתף קצת בחלק ממה שעבר עלי בימים האחרונים. אוהבת אתכם באמת, נועה.

15/07/2001 | 12:18 | מאת: דפני

היי נועה, אני יכולה להבטיח לך שלפחות מישהו חשב עלייך: באמת תהיתי לאן נעלמת... ואני בטוחה שאני לא היחידה. לא אגואיסטי ולא נרקיסיסטי! טבעי לרצות להיות משמעותיים, להשאיר חותם... ולפחות ככל שזה נוגע אליי, עשית את זה. מקווה שהכל בסדר, ומחכה לשמוע ממך...

15/07/2001 | 12:31 | מאת: נועה

תודה על ההודעה המקסימה. אני בעבודה עכשיו, ולא יכולה ממש להתכתב, למרות שאני באמת מאוד רוצה, ורציתי לכתוב גם לך ישירות בהודעה שלי, אבל פחדתי שזה יראה לך מוזר כי כמעט שלא התכתבנו ישירות בעבר... אבל אני באמת רוצה לספר לך קצת על הדברים של הימים האחרונים. אז אולי בהמשך, בערב. בי, נועה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית