לאביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/07/2001 | 06:21 | מאת: Angel

אני ממש מקווה שאת מרגישה טוב יותר. ויש לך מעט תקווה בלב. אני מסרבת לקרוא לך "דמות בערפל". אני רואה אדם מעבר לערפל. אדם שרוצה לחיות באביב, כמו שאני רוצה להיות חזקה ולא אנושית כמו מלאך. רק שהרצון שלך יותר ארצי משלי. אני מהססת אם להגיד לך שיהיה טוב יותר. כלומר,יהיה.בטוח יהיה.חייב להיות. אבל ממני, שחייה כמו נדנדה, לא שווה לשמוע את זה. וגם אם את משנה כיוון מעתה. גם אם בחרת ללכת מעתה ברחוב אחר. גם אם חזרת לדפוסי החשיבה וההתנהגות הישנים, (שבזה אני לא יכולה להאשים אותך.גם אני עשיתי את זה) למרות הכל, את עדיין אותה בחורה בשבילי שעודדה אותי שצחקה איתי שהייתה שם בשבילי שאני מעריצה כל כך לחיים יש זרימה משם עצמם. לא על הכל יש לנו שליטה ועל כך נאמר: כח השקט- בהתבוננות כח ההתמדה- בידיעת המטרה כח הרצון- בדבקות במטרה כח היצירה- באהבה כח העצירה - בהתחלה חדשה :) להתראות בינתיים, אנג'ל.

15/07/2001 | 09:31 | מאת: אביב

היי אנג'ל, תודה, אני מרגישה יותר טוב היום, ולראיה אני "אביב", למרות שסביר להניח שדמות בערפל תעלה שוב, ואולי לא. כתבתי לך גם למעלה. שיהיה לך יום קל, שלך אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית