ערפל כבד מאד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/07/2001 | 02:41 | מאת: דליה

דליה מתה כשפגעו בה כילדה!!!!!!!!!!!ו דליה מסתובבת בחיים של עכשיו,חיה מתה חיה פיזית, אבל מתה בפנים. הנפש שלה כבר פגומה, מקולקלת. דליה הולכת בחיים של עכשיו עם שלט על הגב.לא שווה.למרות שכולם אומרים לה אחרת. דליה מרגישה שהכל חלל אצלה בלב, ברגש,בחייה. יש לה מחשבות שהיא לא מצליחה להשתלט עליהם,והיא נשאבת אליהם. דליה נשברה הצליחו לשבור אותה. אפילו החברה חושבת שהיא פגומה, בגלל מה שעברה.וזה כואב מאוד מאוד כל מה שהצליחה להשיג התמוטט לה. אפילו למטפלת שלה היא מרגישה, שבגדה בה שתקעה לה סכין בגב. דליה לא רוצה לגור כאן יותר. רק למה אין לה אומץ לעזאזל, ממה היא פוחדת כל כך.

15/07/2001 | 09:16 | מאת: Jacki

אולי היא פוחדת להיפגע שוב? אולי היא מפחדת לתת אמון? אממממ.....אולי.....היא מפחדת מ.....מהכל אולי? היא לא יכולה להשלים עם הדברים, קשה לה, כואב לה, ההסתגרות מגנה עליה. מה דעתך? כשפגעו בה....זה הרי כאב נכון? מן הסתם.... אז כאב לא עובר כ"כ מהר... אני לא יודעת איך פגעו בדליה, וגם אם אדע...דליה תהיה היחידה שתדע מהי ההרגשה המדויקת... אבל אולי....?!

15/07/2001 | 09:18 | מאת: Angel

זו לא אני,דליה,באמת אבל הלוואי ואותי היו מבינים ככה... אוהבת אותך אחותי הקטנה

16/07/2001 | 18:10 | מאת: דר' עמי אבני

לדליה שלום ערפל כבד מאד כאשר פגועים בילדה קטנה הערפל כבד וקשה לצאת ממנו וגם מי שרוצה לעזור נראה לעתים עטוף בשחור באפור בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית