חברים יקרים....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/07/2001 | 01:53 | מאת: אביבית

חברי הפורום תודהו אביבית בת34 רווקה חברי הפורום היקרים שבת שלום ומבורך לכולכם פה אתם פה לא מבינים שכאשר ניסיתי לכתוב על עצמי ביותר פתיחות מנהלת פורום קורבנות אונס והאנשים שם מאוד נעלבו מתיאור הפרטים האישיים שלי שם ועל הכאב שאני עוברת לבד אותי ובתגובה היא סילקה אותי לץקופה מהפורום שם אך כיום אני כבר שם כך שאף אחד בחיים לא יוכל לעזור לי כי אני לא יכולה לספר בחלקים נסתרים ולא כמו שזה חידה סורי כך שאני באמת לא יודעת מה לעשות. חוץ מזה שאני רוצה למות למות למות למות לעד והפעם להצליח סוף סוף אני גם שייכת לפורום בעיות אכילה שאכן יש לי אז אם יש למישהימישהו איזה עצה בשבילי לעזור לעזמי אך לא לגרום שגם מכאן אני יסולק לתקופה אז אתם יכוליםיכולות לכתוב לי לאי מיי שלי או לאי סי קיו שלי או לאודיגו-AVIVIT34

15/07/2001 | 09:26 | מאת: Jacki

אין לי אודיגו... יש לי אייסיקיו.... אבל לא הבנתי מה המספר שלך, או לפחות הניק-ניים שלך... אני מקווה שלא איכפת לך שאני רוצה לדבר איתך...?! אם את רוצה שאני לא אדבר איתך אז תאמרי לי... ואני לא רוצה שתלכי... בפורום הזה את תישארי.... ואין לי מושג מה היה בפורום האחר... נ.ב הניק ניים שלי באייסי זה ג'קי... כמו שכתוב פה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית