ליהודה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/07/2001 | 01:02 | מאת: דיאן

האם אתה ממשיך עם הטיפול ? נישמע שעברת דרך ארוכה עד עכשיו והוספת לעצמך כמה טפיחות שכם מכולם פה . אתה כואב כל כך על הטעויות שעשו הרופאים .בזה שלא נגעו בנקודות העמוקות והכואבות ביותר שלך .ושגם אתה לא ידעת איך לשתף איתם פעולה . ובטח גם אני חושבת כמוך ..על שהם לא טיפלובך בכל האמצעים הקיימים שיש , והקשורים לטיפול בהלומי קרב ,.(ושעברו טראומות איומות ונפשם היתרסקה ). אני מכירה מקרוב את המרירות והטענות ,הכאב והרגשת ההחמצה של השעיר לעזעזל ,שמרגישים אחרי שעושים איתך ניסיונות עם כל הכדורים שיש , תופעות לוואי מטרידות , דימוי עצמי ירוד, ומינונים עולים ויורדים של כדורים לא מתאימים , ואחרי כל זה ,המצב עוד מחמיר ,נישארים ללא טיפול מתאים וללא אמונה בפסכולוגים . יהודה ,זה שאתה יודע זאת וכל הניסיון הזה צריך לחזק אותך ולתת לך תקוה, שעוד אפשר יהיה לתקן ולהיתקל בפסיכולוג המתאים שיעבור איתך את ההמשך . ולהתחיל מחדש . חזק ואמץ . דיאן .

15/07/2001 | 08:36 | מאת: יהודה

כנראה לא הבת אין לי בכלל בעיה עם פסיכולוגים להיפך ההודעות שנרשמו כאן לפנות בוקר לא אני הקלדתי זה רק לירון הדפוק שסובל מפיצול חמור הבעיה שלי היא עם אותם אנשים בעלי התואר לפני השם וקוראים לעצמם פסיכיאטרים בהם אני לא מאמין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית