לאבני ובכלל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/07/2001 | 16:55 | מאת: יהודה

http://doctors.co.il/forums/read.php?f=66&i=3810&t=3760

14/07/2001 | 21:25 | מאת: פומה

יהודה יקר, אני מבטיחה שאיני לירון, ועדיין איני מבינה מיהו... אני מעריכה את ההתמודדות שלך. כל הכבוד. אני מרגישה שאתה עדיין שרוי באיזישהו חוסר שקט וחוסר ביטחון הגורם לך להיות ציני אך זה בסדר, בטוחני שאם תחפש פתרון לבעייה - תמצא. אני מאמינה שמגיעים לך חיים מאושרים פומה (לא לירון) נ.ב - אם אתה כ"כ מעוניין לקרוא לי לירון (אפילו שזה לא שמי) אז בסדר, שיהיה...

14/07/2001 | 21:54 | מאת: יהודה

נו אמרת אמרת קיבלתי

16/07/2001 | 18:21 | מאת: דר' עמי אבני

יהודה שלום כתמיד מצער אותי לקרוא אותך אם כי למען האמת יש חקלים אופימים במה שכתבת לגבי רופאים - קטונתי זה הנסיון שלך ואיני יכול לשלול אותו למרות שתכעס - איני בטוח שאינך יכול להעזר בתרופות שכן איני ידוע די עליך ומכל מקום העקר אני תקוה שמצבך ילך וישתפר עוד בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית