דפני חמודה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/07/2001 | 16:06 | מאת: אורה

את כאן? איך היה היום? אני כל הזמן משאירה הודעות ליליות ואז נופלת למיטתי וחוזרת רק בבוקר, אז סליחה שיהיה סופשבוע כיפי

13/07/2001 | 16:10 | מאת: דפני

היי אורה שלי!! דווקא חיכיתי לך הבוקר, ומי לא בא??? טוב, אני יכולה להבין את העייפות שאחרי משמרת לילה. אפשר לנסות להעביר את שעות ההתכתבות לבוקר, אולי יגדל הסיכוי לפגוש זו את זו... למשל, מה דעתך על מחר בבוקר? שתהיה גם לך שבת נפלאה! אוהבת, דפני.

13/07/2001 | 16:15 | מאת: אורה

אני אנסה להגיע מחר בגדול אני עובדת מעוד שעה ועד מחר בבוקר (שעה לא ידועה) ואח"כ שוב מהצהריים אני מקווה שאצליח לישון באמצע סופי השבוע שלי נהפכו למטורפים אך מלאי אדרנלין וכיף וחברים חדשים אוהבת גם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית