אורה, אולי את כאן במקרה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/07/2001 | 04:40 | מאת: דפני

חשבתי שאולי אותך יש סיכוי למצוא כאן, בשעה מוזרה זו של הבוקר...

13/07/2001 | 05:08 | מאת: אורה

יש סיכוי קטן למצוא אותי כאן כרגע חזרתי מהעבודה ואיזה כיף למצוא את שמך ואת שמי בראש הפורום, אפשר לנסות לקרוא ליהודה אולי גם הוא ישתה איתנו איזה כוס תה...

13/07/2001 | 05:35 | מאת: דפני

אפשר, בשמחה, אלא שאני מעדיפה קפה... כרגע חזרת מהעבודה? האם המשמעות היא שמגיע לך מזל טוב ענקי - את לא שייכת יותר לסקטור המובטלים??

13/07/2001 | 05:42 | מאת: אביב

אורה דפני מתוקות.. רק יהודה מוזמן ? או שאפשר גם להדחף ולאחל בוקר טוב וסופשבוע מקסים לכולם ? שלכן אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית