תרופות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/07/2001 | 01:09 | מאת: יעל

בעלי לוקח באופן קבוע תרופה בשם ליקרביום. (3 כדורים ליום) בחודשים האחרונים הוא סובל מדיכאון שמתבטא בחרדות, קשיי הירדמות, ופאניקה שתוקפת באמצע הלילה. רופא רשם לו תרופה נוספת סרוקסט. הוא לא לוקח אותה בגלל כתבה שהתפרסמה במוסף של מעריב בסוף השבוע האחרון, מה עושים ???

13/07/2001 | 04:04 | מאת: דר' עמי אבני

יעל שלום לגבי דעתי על הכתבה הביטי למטה אם רוצה שיפנה לעיתונאית שתטפל בו וברצינות - לטעמי הסכון מדכאון הוא גבוה בהרבה מהסכון מסרוקסט , ודאי כאשר הוא נעשה תחת פקוח כמו שצריך כולל פניה דחופה לפסיכיאטר אם יש החמרה . כדאי לטפל בו מפני שהמצב עלול להדרדר הלאה אם יש לו ספקות שיפנה שוב לפסיכיאטר שלו או אפילו לחוות דעת שניה ובהקדם בהצלחה עמי

13/07/2001 | 11:49 | מאת: "אור

לאן יכול להדרדר???יותר מדכאון והתקפי פאניקה......מה כבר יכול ליהיות???

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית