שהיה במנזרים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/07/2001 | 19:32 | מאת: גיא

שלום רב, אבקש עצתכם כיצד להניא את בני השוהה בתאילנד מללכת למנזר ולשהות בו חודש! איזה נזק נפשי עלול להגרם לו ובכלל מה הסכנות בשהיה במקום כזה?

12/07/2001 | 21:03 | מאת: אן

שלום לך גיא , יש באמת הרבה מה ללמוד שם ,באם הוא רוצה לתקן משהו בעצמו, ובפנימיות שלו . כשהיה כאן ,לא היו לו בטח תהיות כאלו . . ושם בדיוק שם, הוא רוצה לנבור בנישמתו ,. אז המינזר שם .והוא זמין מאד ,ושומעים מפה לאוזן ,ורוצים גם . אך לא היתי ממליצה לכל אחד . אפשר ליצור קשר עם חבד'ניקים כאן , שעוזרים במיקרים כאלה ועם מישהו מהם שנימצא גם שם .הם עושים הכל שם ועבודה טובה . הם כבר ישכנעו אותו שאם כבר ,אתה שואל שאלות ומיתעניין אז היהדות שהיא שלנו שווה יותר . ראה ,מדונה, רוזן בר .ליז טילור,וכו'. בהצלחה . נ.ב (אנילא היתי שם)

12/07/2001 | 23:48 | מאת: רוז

מה יש ללמוד במנזרים? איך עושים הצגות? את יודעת כמה גופות של תינוקות של נזירות נמצאו קבורים במנזרים? אז הם גם ממציאים איזו פרישות מינית, וגם לא עומדים בה, וחוגגים נזירים עם נזירות, ואחר כך כיש הריון כדי "לכסות את החרפה" הם רוצחים את התינוקות האלה וקוברים אותם במנזר, שאף אחד לא ידע ולא ישמע, אבל מה? אזנים לכותל, וסוף כל דבר להיודע. יש שם רק אטומאה, רוע ואחיזת עיניים. והמקום לפנות אליו הוא דוקא אגודת לב לאחים שעושה עבודת קודש התנדבותית, בהלת אחינו היהודים המבולבלים. וסליחה על הבוטות. אבל כל מילה אמת.

12/07/2001 | 23:45 | מאת: רוז

זה מה שקורה שעוקרים יהדות מיהודים. הם הולכים לרעות בשדות זרים.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית