ד"ר אבני - הריון ודרלין/פרולול

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/07/2001 | 19:22 | מאת: אורית

שלום ד"ר אבני אני סובלת מחרדה חברתית ונוטלת דרלין /פרולול 10 מ"ג ליום בימים שבהם אני נקלעת לחרדה. בעלי ואני מנסים להכנס להריון ואני חושבת שהצלחנו החודש (ביום ראשון תהיה תשובה).. לצערי בסוף השבוע הזה אהיה חייבת לקחת דרלין בכמות 10 מ"ג ביום שישי או שבת או בשניהם. שאלתי היא, ואודה לך על תגובה מהירה, האם נטילת תרופה זו במינון זה יכולה להזיק לעובר שלי (אם קיים) בשלב מוקדם של שבוע שני? בברכה, אורית

13/07/2001 | 10:35 | מאת: ד"ר

אורית שלום לא נראה לי אבל האמת שאיני יודע ולצערי לא יהי לי זמן לברר היום אנא פני לרופא המשפחה שלך או לרופא הנשים שלך לחילופין ניתן לפנות למרכז למומים מולדים בבבית ספר לרפואה בירושלים עין כרם שדומני שהוא בנהולו של פרופ אורנוי הם מרכזים את המידע העדכני בנושא בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית