ל-א-ב-י-ב!-!-!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/07/2001 | 04:40 | מאת: אורה

הודעה כמו בימים הטובים... איזה כיף שחזרת!! באמת שדאגתי לך כבר (ואני טיפוס נינוח) חיבוקים כבר החלפנו (דרך טלי) אז עכשיו המון נשיקות ואיחולים ליום נפלא אני כניראה אקפוץ לכאן במהלכו

12/07/2001 | 04:54 | מאת: יהודה

ולמה את לא ישנה גם את חולמתחלומותלא טובים על מתים וריחות וכאלה

12/07/2001 | 05:59 | מאת: אביב

יהודה בוקר טוב, אורה לא מהחולמים, אורה מהעובדים, ומהעובדים קשה, בעיקר בלילה.. מקווה שהמתים והריחות הקשים יסתלקו להם כבר מהחלומות שלך, ושתחזור לישון שינה רגועה ושליוה ותחלום על דברים טובים יותר. תנסה לחלום על הפיצה שאני דניאל ואליאן מתחילים לארגן :-)) כמובן עם קינוח של שוקולד פרה אדומה :-)) לא שכחתי.. שלך אביב.

12/07/2001 | 06:01 | מאת: אביב

היי אורה, אכן חזרתי, ואמרתי לכם לאורך כל הדרך שאין לכם מה לדאוג, אני מכירה כבר את המשברים והנפילות שלי, אני כותבת דברים קשים, אומרת דברים קשים, נעלמת, וכואב לי ומייסר לי, אבל.. אני מצליחה להוריד את הראש וגם לשמור אותו קצת מעל המים, ובסוף אחרי כל הקושי זה עובר איכשהוא, שתי סטירות מהמטפלת שלי, המון המון פחד מהמצב שלי, ובסוף אני קמה וחוזרת לעצמי. ומה שלומך ? שיהיה לך יום כייפי, שלך אוהבת אביב.

12/07/2001 | 12:09 | מאת: אורה

טוב, עלי כניראה יעבור יום של רביצה בבית, קצת מחשב, קצת טלוויזיה ומיני פינוקים כגון אלו חוץ מזה שאני דואגת לאליאן, עליה לא יעבור יום של פינוקים זה בטוח לא נעים לי שביומיים האחרונים אני משאירה כאן הודעות ליליות ואז נשפכת אבל לא נורא לפחות אנשים יודעים שאני חושבת עליהם ואתמול באמת עבדתי, וגם מחר, ומחרתיים (אני מגדירה מחדש את מוסד המובטלות כמו שחברה שלי אומרת) מה איתך, איך עובר היום?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית