חזרי אליי כבר אהובתי.אני כבר מת.אביב שלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/07/2001 | 01:27 | מאת: דניאל

חזרי אלי מעל העננים האפורים כבר יום חדש מאיר פנים על העצים עומדות הציפורים ומחכות לשיר כשתחזרי גם הפירות הבשילו לכבודך והפרחים מזמן פרחו למענך אתן לך גן של עדן אמיתי כי לך תמיד שמורה אהבתי חזרי אלי, כמו השמש והרוח חזרי אלי, כמו הדבש אל התפוח חזרי אלי, כמו עונה שמתחלפת כל שנה חזרי אלי, כמו הבן השב הביתה חזרי אלי, אני יודע שלא די לך חזרי אלי, כמו החץ אל תוך הלב אל הנשמה מעל העננים האפורים זוהר סודם של כוכבים אני הולך בתלם ושואל מי עונה על משאלות כוכב נופל הרי בקשתי אלף פעמים שתחזרי אלי לעולמים אני הולך ובידי מכתב שהשארת לעלם מאוהב חזרי אלי, כמו השמש והרוח חזרי אלי, כמו הדבש אל התפוח חזרי אלי, כמו עונה שמתחלפת כל שנה חזרי אלי, כמו הבן השב הביתה חזרי אלי, אני יודע שלא די לך חזרי אלי, כמו החץ אל תוך הלב אל הנשמה

11/07/2001 | 02:41 | מאת: Jacki

זה נוגע נורא. המון עומק. וגם אני מבקשת ממך אביב: "תחזרי אלינו נשמה. אבל אנחנו לא לוחצים" אנחנו פה תמיד.

11/07/2001 | 05:45 | מאת: אביב

בוקר טוב.. נגעתי אתמול בקרקעית, פחד אלוהים היה שם, ומשהו זז אצלי בלב, עשיתי חושבים והגיע התובנה. מי שרוצה ממני מלחמה - יקבל, אז אני חוזרת אל החיים, בכוחות מחודשים, נכונה לקרב, מצוידת היטב, בכוחות שלי ובשל כולכם. תודה על הכל, על מילות התמיכה, על השירים, על ההודעות ועל היד המושטת, שלא נסוגה ולא ויתרה. אוהבת את כולכם ושולחת (((((((((((((((( חיבוק ענק ))))))))))))))))))) שיהיה לכולנו יום קל ומקסים, מתגעגעת שלכם אביב.

11/07/2001 | 07:22 | מאת: נחשי מי כתב ?

בסוף עוד אאמין... שיש מישהו למעלה...במרומים. נענה לתפילה... מתקרב אך נסוג בחזרה... נוטע תקווה במקום ייאוש... אבל כלום לא חשוב ! העיקר שחזרת !!! והפעם, לתמיד !!!

11/07/2001 | 13:38 | מאת: Jacki

ברוכה השבה!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית