רעידות בידים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/07/2001 | 22:31 | מאת: גיל

שלום רב יש לי בעיה המטרידה אותי מזמן יש לי רעידות בידים הייתי רוצה לקבל תשבוה על כך בדחיפות כי זה מאוד מפריע לי הייתי אצל רואפים רבים ואך אחד מהן לא עזר לי באופן ממשי אנא ממכם תעזרו לי

10/07/2001 | 22:53 | מאת: עופר

גיל שלום אל יאוש אתה יכול לפנות להומאופת קלאסי. הומאופתיה היא רפואה הוליסטית שמטפלת באדם ולא בסימפטום כמו הרפואה הקונבנציונלית.האדם הוא גוף ונפש ולכל בעיה פיזית יש מקור עמוק יותר נפשי, לכן אני ממליץ לך לפנות להומאופתיה לפרטים אתה יכול לפנות אלי 050-568237

10/07/2001 | 23:36 | מאת: גיל

תודה אני יחשוב על זה מי אתה בדיוק

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית