משבר גיל העמידה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/07/2001 | 18:38 | מאת: הצמא

לד"ר קפלן ו/או לבעלי נסיון האם מישהו יכול להמליץ על פסיכותראפיסט טוב שיכול לסייע למי שסובל ממשבר גיל ה-40? בתודה הצמא

09/07/2001 | 19:17 | מאת: גלי

צמא יקר, אם אתה חושב ככה היום בגיל 40 , מה תעשה בעוד 10 שנים (בית גיל הזהב?) ממתי גיל 40 זה גיל העמידה? הכל תלוי בהגדרה ובמסתכל. קצת פרופורציות רבאק! בסך הכל עם הרבה אופטימיות החיים מהנים, מעניינים ומאתגרים בכל גיל (במידה ובריאים פיזית ואין מגבלות של נכות וכאלה). רווה את צמאונך והתענג על שנותיך. החיים קצרים. כל טוב

09/07/2001 | 19:47 | מאת: הצמא

גלי יקירה, כמה פשטני. יש בכל זאת מקרים שלמרות האופטימיות הסיסית עושים את החיים לקצת נאחס. ומה פסול בלשוחח על כך עם אדם מקצועי?

09/07/2001 | 20:39 | מאת: רוז

אצל גברים זה 50, תמשיך לשבת....

09/07/2001 | 22:42 | מאת: ד"ר אורן קפלן

הצמא שלום אשמח להמליץ לך על מטפל. כתוב אלי מייל עם מקום מגוריך והאם יש העדפות מסויימות למטפל(גבר/אשה פרטי/ציבורי) ואנסה להפנות אותך. אציין שאני מכיר מטפלים יותר באזור המרכז. אם מדובר באזורים אחרים יתכן שכדאי להשאיר הודעה בפורום עם מיקום כללי ואולי אנשים מקומיים ידעו לתת המלצה. בברכה ד"ר אורן קפלן

09/07/2001 | 23:10 | מאת: הצמא

תודה. האי-מייל בדרך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית