לטלי פרידמן..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/07/2001 | 23:05 | מאת: אביב

טו'ש שלי.. אני יודעת שאולי לא תראי את זה, אבל אם כן - אלפי ת-ו-ד-ו-ת ומליוני ס-ל-י-ח-ו-ת, וכן..כן.. אני כבר יודעת "מפגרת אחת ושתי סטירות.." :-)), כזאת אני מפגרת, אבל הכל מתוך רצון להגן ומפחד להפגע והדלת.. נשארת פתוחה, מתי שרק תרצי ותבחרי. והכי חשוב.. שהספירה עוד נמשכת, כבר כמעט כמעט 5 חודשים :-)) ויותר חשוב מזה שאת ... טוב, את בטח יכולה להשלים לבד. אוהבת ושלך לתמיד אביב.

08/07/2001 | 23:08 | מאת: Angel

אנג'ל לא טפשה אנג'ל יודעת לקרוא בין השורות... אנג'ל יודעת לבעוט, יודעת להרפות, יודעת לוותר על האנשים כשצריך. מקווה שזה היה מוזן יותר עכשיו, מה שקורה. אנג'ל.

08/07/2001 | 23:17 | מאת: אביב

אנג'ל ??? מה כבר הצלחתי לאמר לא בסדר בחצי שעה שאני פה ? סליחה.. אביב.

14/07/2001 | 01:19 | מאת: טלי וינברגר

אנגל, צר לי...אך ממש לא הצלחתי לרדת לסוף דעתך. ואני אשמח אם תכתבי לי ישירות דברים המופנים אליי, ולא תשתמשי בדבריהם של אחרים. זה עלול להיות פוגע בצורה מיותרת, וחבל. טלי פרידמן

14/07/2001 | 01:21 | מאת: טלי וינברגר

אביב, המון המון בבקשה! :) וחיבוק ענק... טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית